Nu kan vi også tilbyde de fedeste ture til norge. Med lokalkendt guide der kender alle de fedeste spor og små snoede fjeldveje. Størstedelen på grus.

Ride Light Tour - 5 dages kørsel med fast base

GS-Meeting-1_mini-300x215.jpg
6-The-Ride-Light-Tour-2_mini-300x225.jpg
Brennsaga-opp_mini-300x200.jpg

Ride light Tour er, som navnet angiver, en tur hvor man ikke behøver at køre med tung bagage. Turen har fast base i byen Hamar. Herfra køres daglige ture af de snedigste og lækreste grusveje som guiden kender. Og han kender rigtig mange fede grusveje. Alle dage er inklusiv tre måltider, vejtoldpenge og overnatning. Nogle af vejene bliver kun benyttet af får, de få lokale der har jord langs vejen og så turdeltagerne. Uden bagage kan der også findes lidt ekstra udfordrende spor - hvis humøret og evnerne er til det.

Datoer og priser - Ride light tour:

Den Norske Krone står historisk lavt. Det er bare med at udnytte det og komme afsted på tur.

10-14 Juni - Pris NOK 8.700,-

24-28 Juni - Pris NOK 8.700,-

Mountain Adventure Tour - 6 dage på farten

Yamaha-ST-ved-strålseter-foss.-Red._mini-960x1149.jpg
Jeg var selv med på Mountain Adventure Tour i 2015. Må indrømme at det er nogle af de fedeste veje og spor jeg har kørt i rigtig lang tid. Vender gerne tilbage snart igen. Alle pengene værd. Og guiden kender ikke bare alle de fede veje - han er også en flink fyr der forstår at skabe god stemning og sørge for at alle (uanset evner) får en fantastisk tur.
— Morten - Instruktør
1150-GS-sauer-og-herlig-himmel-300x200.jpg
3-MC-i-skogen_mini-300x226.jpg
5-The-Mountain-Adventure-3_mini-300x225.jpg

Denne tur byder på 6 dage med nogle af de bedste grusveje og spor Norge kan tilbyde. Turen går gennem alle slags terræn og natur. Højfjeld, skovsøer og gamle bjergveje. Ofte med storslåede udsigter når der holdes pause. Omgivelserne er betagende og majestætiske. Disse veje finder man ikke selv. Det kræver en lokalkendt guide. Her kommer dine adventuremotorcykelevner for alvor til sin ret. Dog bliver der altid sørget for at rute, terræn og udfordringer passer til alle i gruppen. Udgangspunktet er stadig byen Hamar - men nu overnatter man løbende på nye hoteller hver dag. Hyggelige og moderne hoteller, smukt beliggende i den fantastiske nordiske natur.

Datoer og priser - Mountain adventure tour:

Den Norske Krone står historisk lavt. Det er bare med at udnytte det og komme afsted på tur.

28 Juli - 3. august - Pris NOK 12.900,-

For at komme til Hamar kan man enten benytte København-Oslo Færgen, Hirtshals-Larvik Færgen eller tage turen op igennem Sverige.

Fra Oslo til Hamar er der ca. 1½ times kørsel (plus pauser) og 130 km.

Fra Larvik til Hamar er der ca. 3 timers kørsel (plus pauser) og 265 km.

Fra Helsingborg er der ca. 6½ timer kørsel (plus pauser) og 635 km.